Arhiva kategorije: Nekategorizirano

Željka Peška osvojila četiri medalje na 21. IBSA EP u kuglanju za slijepe i slabovidne

U razdoblju od 27. svibnja do 02. lipnja 2022 godine u Apatinu, Srbija  održano je 21. IBSA Europsko prvenstvo u kuglanju za slijepe i slabovidne. Članica Športske udruge slijepih Grada Požege i Požeško-slavonske županije „Zlatna Dolina“ Željka Peška aktualna svjetska prvakinja nastupila je kao članica hrvatske reprezentacije te osvojila četiri medalje.  Zlatnu medalju  osvojila je u disciplini mix sa Osječaninom Duškom Božičem, srebrnu medalju u disciplini kombinacija i još jedno srebro u disciplini singl te brončanu medalju sa ženskom ekipom.

Hrvatska reprezentacija na ovom Europskom prvenstvu osvojila je  ukupno 15 medalja.

Ovim putem čestitamo našoj Željki i treneru Željku Lončaru!

Odigrano 6. kolo 2. Hrvatske pikado lige regija Istok između domaćina ŠUS „Zlatna Dolina“ Požega i gostiju SKS „Život“ iz Virovitice

U srijedu 06. travnja 2022 godine u prostorijama Udruge odigrano je 6. kolo 2. Hrvatske pikado lige regija Istok između domaćina ŠUS „Zlatna Dolina“ Požega i gostiju SKS „Život“  iz Virovitice. Natjecanje je prošlo u mirnoj i fer borbi. Od početka utakmice domaćini su bili u bodovnoj prednosti koju uspijevaju zadržati do samog kraja natjecanja, te je završeno pobjedom domaćina sa 8 bodova dok su gosti osvojili 4 boda. Nakon natjecanja  uslijedilo je  ugodno druženje sa prijateljima iz Virovitice.